Ankara’da Maratonspor rüzgarı

Ankara’da Maratonspor rüzgarı Ankara’da Maratonspor rüzgarı
A- A+
Reklam

Bolu’da 6-14 yaş arasındaki çocuklara deneyimli eğitimci antrenör kadrosuyla basketbolu sevdiren ve öğreten Maratonspor Kulübü hafta sonu Ankara’ya adeta çıkarma yaptı.

10 Aralık Pazar günü oynanan Türk Telekom ve Aliağa Petkim Spor maçını tribünde izleyerek bu heyecana ortak Maratonspor Kulübü sporcuları, antrenörleri ve velilerden oluşan 100 kişilik grup, Ankara’ya gitti.

Maç öncesi Anıtkabir’i ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgi ve bağlılıklarını bildiren Maratonspor Kulübü sporcu ve antrenörleri daha sonra da Ankara Arena’da oynanan Türk Telekom ve Aliağa Petkim Spor maçını tribünde izleyerek maçın heyecanına ortak oldular. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler